TRANSPORT

BKT Waalwijk, meer dan alleen transport van A naar B

OPSLAG

BKT Waalwijk, ook voor tijdelijke en langdurige opslag

DISTRIBUTIE

BKT Waalwijk, uw oplossing voor elk logistiek probleem

TRANSPORT

Eén of meerdere pallets die naar uw klanten moeten? Lading die geconditioneerd vervoerd moet worden? Geen probleem, want voor elke vervoersbeweging kan BKT Waalwijk een passende oplossing bieden.

Ook al bestaat de onderneming in de huidige vorm pas sinds 2019, het bedrijf kan als vervoerder bogen op jarenlange ervaring, onder de naam B. Koops Int. Transporten. In 2019 is logistieke dienstverlening toegevoegd aan de transportactiviteiten en besloot het bedrijf van naam te veranderen.

Transport binnen Nederland is dagelijkse kost voor het bedrijf gevestigd in Waalwijk, een van de logistieke hotspots van Nederland. Zendingen van 1 t/m 33 pallets kunnen niet alleen overdag, maar ook ’s nachts worden afgeleverd bij uw klant. Voor dit laatste beschikt BKT Waalwijk over eigen nachtelijke distributie.

Internationaal heeft BKT Waalwijk in het bijzonder expertise in het verzorgen van ritten vanuit en naar Duitsland, Portugal, Spanje en Zwitserland. In deze landen beschikt het bedrijf over een eigen netwerk van collega-bedrijven waarmee al jarenlang wordt samengewerkt. Voor Zwitserland geldt bovendien dat BKT Waalwijk desgewenst ook de complete douane-afhandeling voor u kan verzorgen!