TRANSPORT

BKT Waalwijk, meer dan alleen transport van A naar B

OPSLAG

BKT Waalwijk, ook voor tijdelijke en langdurige opslag

DISTRIBUTIE

BKT Waalwijk, uw oplossing voor elk logistiek probleem

DISTRIBUTIE

Zodra u aangeeft dat de goederen uit de opslag geleverd moeten worden aan uw klant, haalt BKT Waalwijk de goederen uit de eigen opslag en levert deze op de afgesproken dag en tijd af bij uw afnemer.

Echter niet altijd bevatten de pallets in opslag de door uw klant gewenste hoeveelheid of zijn de goederen nog niet voorzien van voor de Nederlandse markt vereiste labels of stickers. Deze moeten dan worden vergaard en voorzien van de juiste informatie.

Ook dan ontzorgt BKT Waalwijk! De logistiek dienstverlener verzorgt indien gewenst ook de orderpicking, het ompakken en omstickeren van producten en het (opnieuw) insealen van pallets. U kunt er zo op vertrouwen dat uw producten in de juiste aantallen, voorzien van de juiste informatie worden geleverd aan de juiste klant, voorzien van de vereiste documenten.

En wilt u nog minder omkijken hebben naar uw handelswaar en dus nog meer tijd en geld besparen, laat BKT Waalwijk dan ook de voorraad voor u beheren. Bij elke voorraadmutatie ontvangt u een helder overzicht van de actuele aantallen, op basis waarvan u tijdig nieuwe goederen kunt bestellen bij uw fabrikant.